tisdag 26 mars 2013

Tisdag

Ja, jag vet att det är tisdag nu och jag lovat uppdatera redan igår måndag men så blev det nu bara inte. Pampasdagarna var bra, inte riktigt lika bra som förra året men bra i alla fall! Vi hade riktigt kul med flickorna hela veckoslutet så jag är nöjd.

På fredagen efter bilfärden for vi via butiken, åt och började sedan laga oss i ordning. Det var en riktigt lyckad kväll fram tills att folkmängden i Fontana började kännas lite för stor då man hela tiden blev knuffad, fick tränga sig fram och hela tiden gnugga rumpa med nån annan tjej på dansgolvet. I något skede tog vi helt enkelt det visa beslutet att gå via hese hem.

Lördagen började vi med sillis. Vi vaknade först en gång med en förjävlig bakfylla allihop men märkte sedan till vår lycka att klockan bara var sju på morgonen och att vi ännu hade tid att sova bort den. Då vi vaknade nästa gång mådde åtminstone jag betydligt bättre så dagen kunde fortsätta. Sillisen var riktigt bra och humöret steg till topp igen på grund av Das Dunderhonung som spelade. De var riktigt bra faktiskt, även om de inte riktigt slog Sås och Kopp förra året.

Lördag kväll började vi på vårt rum och vi fick även besök av Jennies pojkvän med kompisar som vi också förfestat med kvällen innan. Vi förfestade en god tid, lite för länge, före vi begav oss ut på stan. Varför vi förfestade lite för länge var för att de ställen vi planerat gå till redan var så fyllda att man endast kom in om någon for ut då vi kom. Vi hade tänkt gå till Sello eller Leipätehdas men fick sedan nöja oss med Fontana igen. Där var det inget vidare om jag ska vara riktigt ärlig, i och för sig hade ju det eviga köandet också dragit ner filisen lite men vi var nog hemma rätt så tidigt endå.

På söndagen packade vi ihop våra saker och åkte tillbaka ner hit. Trötta men glada!

Vår chaufför! Jennie körde hennes pappas bil hela vägen upp och på vägen ner delade vi två bördan.

Anna, Sara och Freja taggade som få!

O hör sen!

Haha, va hääändr?

Utanför Fone! Freja, Ale, Sara, Anna, Jennie och Rassu som han hette

Freja och Anna på sillisen

Ale då hon tror sej se för fittig ut, vilket hon aldrig gör.

Sara och jag efter de goda prinskorvarna, haha

Lyssnar på Das Dunderhonung

Jeje

Mat på studerande budjet, haha

Alkut på hotellrumme!

Hihihahahoho


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag svarar under din kommentar :)