söndag 13 september 2015

Revansch Rewell Center

Hej från soffan här hemma! Jag har överlevt en helg i Vasa med huvudet betydligt högre än sist. På fredag hoppade jag i bilen, plockade upp Fanny och körde till Ida i Vasa var också Johanna väntade. Där sminkade vi oss snabbt medan vi förfestade lite och fortsatte sedan förfesta hos en vän till Johanna. Där blev vi varmt välkomnade av ett annat gäng tjejer som också dom sku ut. Trevliga människor och VÄRLDENS snyggaste lägenhet. Eller åtminstone den finaste jag nånsin varit i. Högt till tak, mega stor tak-terass, vedspis och ett loft. Drömmen! Efter ett tag blev det dags att fara till Rewell Center var Martin Tungevaag spelade. Vi hoppade, dansade och sjöng till alla hits! Kul kväll!

På lördagen vaknade vi lite småbakis och for efter ett stadigt morgonmål ut på stan. Vi var bl.a. in till en bekants nya eco-affär i saluhallen, coolt vad allt som kan göras eco! Peppe fick en tandborste av hampa. Eller var det kanske bambu? Humble Brush hette den i alla fall. På kvällen skippade vi mer party och for på bio i stället, Trainwreck. Det var kanske den bästa bion nångonsin med tanke på vår sinneställning, slö humör för slöa tjejer. Så knäpp och rolig! Vi skrattade så tårarna rann vid något skede.

Skönt med en riktig tjejhelg! Och nästa veckoslut blir det även mer tjejer då Jennie ska ha tjejkväll på stugan. Kul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag svarar under din kommentar :)