torsdag 30 juli 2015

Rockoff

Åhh, det här inlägget har jag tänkt skriva sedan måndag, eller egentligen söndag men det har helt enkelt inte blivit av. Det har varit jobb, ledig dag med mamma, matlagning och stuga med bastubad. 

Förra helgen var det alltså Rockoff på schemat. Jag och Ia hamnade lite på efterkälken då vi blev tvugna att ta oss ti Åland först med kvällsbåten på fredag. De andra hade åkt redan på morgonen eller dagen före. På båten satt vi först en stund på däck och drack med då det blev för kallt bestämde vi oss för att fara till hyttgångarna och se om någon där sku ha fest. En fest hittade vi också, det var fyra killar från Ulvila på kryssning. Riktiga finska junttin egentligen, haha, men vi hade hur kul som helst. Och med junttin menar jag alltså i stil med "ni måst fara till Heikin baari då ni far till Alanya! Den e helt satans bra!" Hmm... Heikin baari då vi är i Turkiet. Jag tror inte det. Nåväl, killarna var helt super bra sällskap och tiden på båten flög iväg. Väl framme åkte vi taxi till Arken och for direkt till festen där. Bästa kvällen på Rockoff!

På lördagen fortsatte vi festandet med mojitos vid poolen, förfest på hotellrummen och jag var även till Jennies och deras båt en sväng. Riktigt bra och trevliga förfester. Tyvärr kände jag mig främst trött inne på Arken, orkade inte riktigt dansa eller umgås heller för den delen. For upp till hotellrummet för att sova halv tre tiden. 

Åland är så mysigt! Nästa år då jag hoppas på att ha fyra veckor ledigt ska jag nog tränga in en längre semester där.


2 kommentarer:

Jag svarar under din kommentar :)