söndag 12 april 2015

Projekt

Den här veckan har jag bara varit till gymmet en gång. Mindre än någon vecka tidigare sedan jag skaffat gymkort (och det veckan efter påsk då jag ätit som en häst!!! Känner mig som en också). Varför det inte blivit av mera är för att jag haft annat för mig om kvällarna. Vi var nämligen ut till Granholm med Peppe på påsk-måndagen och inspirationen flög i mig. Den här veckan har jag mätt, köpt material, sytt, varit till Ikea och målat. Jag har kommit fram till att om man vill ha något gjort på stugan ska man göra det nu. Före det blir varmt och betydligt trevligare att bara slappa och vara ute i solen. Har tillochmed fått checkat av en prick på min to-do lista som varit där i säkert tre år. Nya gardiner till sovalkoven, check. Inköpta men inte ännu uppsatta. Hoppas uppsättnings skedet inte blir lika långt som inköps skedet...

Sedan har jag också hållit på med en internet-skolning från jobbets sida med deadline nästa vecka. Some things never change, ute i sista minut som vanligt. Men jag ser ljuset i ändan på tunneln, av de cirka 7,5 timmar skolningen ska ta har jag gjort ungefär 4. Inte illa alls!

Övre tyget är en av de två stoldynorna jag sytt färdigt och undre tyget ska bli en ny madrass till kökssoffan. Övre tyget från tygaffären i Pargas och undre tyget från Ikea.

Det här lilla sidobordet som vi haft på terassen har jag hittills slipat och grundmålat. Det ska bli turkost!

Ps. Om nån har en passade lampkupa i knutarna tar vi mer än gärna emot. Klart Peppe...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag svarar under din kommentar :)